Tabeltræning online

gangetabel.dk: Lær gangetabellerne gennem spil nu – GRATIS

Lær gangetabellerne gennem spil nu – GRATIS – gangetabel.dk

Byg din egen gangetabel og spil gangespillet som tabelspil direkte i browseren. Se statistik over din udvikling i gangetabellerne og tæsk dine venner.

Den lille tabel – online tabeltræning og gangeøvelser – DUDA.dk

Den lille tabel – online tabeltræning og gangeøvelser – DUDAs opgaver

Gennem sidens øvelser i tabeltræning kan du træne den lille tabel. Når du kan den lille tabel udenad, kan du prøve at bide skeer med den store tabel.

Den lille tabel og online tabeltræning. Når du kan den lille tabel udenad, kan du prøve at bide skeer med den store tabel.

Gangetabel med tabelspil Gangetabeller.dk

På Gangetabeller.dk kan du nemt øve dig på alle dine tabeller . De matematiske problemer er klare og enkle, så du straks kan komme i gang med at øve dig på dine …

Kom og lær tabellerne. Bliv bedre med 5-trins planen, hastighedsprøven, gangespil, udskriftsvenlige opgaveark og få diplomet.

Tabeltræner

Binggeli-Winter.dk

Har du problemer med tabellerne? Her kan du øve dig lige så tosset du vil. Det er sjovt, og du bliver garanteret bedre til dine tabeller.

Familien Binggeli-Winters hjemmeside.

7 sjove idéer: Sådan træner du tabeller med dit barn

Se her 7 sjove måder at lave tabeltræning med dit barn – ALT.dk

1. jun. 2022 — Se her 7 sjove idéer, der gør tabeltræningen til en leg. … Syng de svære tabeller lige ind på nethinden med det online læringsunivers …

7-tabellen, 8-tabellen og alle de andre drilske gangetabeller kan være svære at lære for børn. Se her 7 sjove idéer, der gør tabeltræningen til en leg.

Gange læringsspil | Digipuzzle.net

Tabel-træning. Lær at gange med Dino billedpuslespil. Gange-flyveren. Gange i rummet. Gange-Ninja. Lær at dividere med billedpuslespil. Gang et puslespil.

Matematik i bevægelse tabeltræning 1

Matematik i bevægelse tabeltræning 1 – Matematik i vanskeligheder

Tabeltræning 1. Du er nu klar til at give dine elever bevægelse i matematik. Det eneste du skal gøre er, at udskrive PDF-filen og sætte posterne op hvor du …

emat.dk – Matematik

emat.dk er et undervisningssystem, hvor der kan løses matematikopgaver svarende til grundskolens 1.-10. klassetrin.

Tabeltræning – iundervisning.dk

Tabeltræning | iundervisning.dk

En god og sjov interaktiv øvelse til indskolingen og op. Her øver man multiplikation(gange). Tryk på 3 tal og lav regnestykker, der passer.

Keywords: tabeltræning online, gangetabel.dk spil