Dr udenrigskorrespondenter

DR styrker sin internationale tilstedeværelse | Nyt fra DR

DR styrker sin internationale tilstedeværelse | Nyt fra DR | DR

1. nov. 2020 — DR har for nylig fået ny korrespondent i London, hvor Tinne Hjersing Knudsen har efterfulgt Kim Bildsøe. I den anledning har vi kigget på …

Stéphanie Surrugue bliver international korrespondent med base i Paris, mens Steffen og Lillian Kretz bliver korrespondentkollegaer i USA.

Kategori:Ansatte i DR – Wikipedia, den frie encyklopædi

DR-korrespondenter i verdens brændpunkter: Fra baggrundsreportage til breaking news | Alle tiders DR | DR

2. nov. 2020 — Lillian Gjerulf Kretz og Steffen Kretz fortæller, hvordan de dækker det amerikanske præsidentvalg, der bliver kaldt det vigtigste i nyere tid.

DR har for nylig fået ny korrespondent i London, hvor Tinne Hjersing Knudsen har efterfulgt Kim Bildsøe. I den anledning har vi kigget på den første tid med korrespondenter i DR tilbage i 1950’erne og 1960’erne.

DR-korrespondent og astronom er blandt gæsterne

Mød DR’s USA-korrespondenter midt i et historisk valg | Nyt fra DR | DR

5. nov. 2018 — Philip Khokhar er Asien-korrespondent for DR, hvorfra han dækker udviklingen i verdensdelen med over fire milliarder indbyggere med …

Lillian Gjerulf Kretz og Steffen Kretz fortæller, hvordan de dækker det amerikanske præsidentvalg, der bliver kaldt det vigtigste i nyere tid. Og som oveni også er præget af corona.

DR opruster i Kina – mellemøstkorrespondent kommer hjem

Philip Khokhar | Udland | DR

Denne kategori indeholder følgende 200 sider, af i alt 465. (forrige side) (næste side). A. Peter Abrahamsen · Anders Agger · Tom Ahlberg · Kjeld Ammundsen …

Philip Khokhar er Asien-korrespondent for DR og dækker verdensdelen fra Kina.

Danske korrespondenter i Bruxelles

Kategori:Ansatte i DR – Wikipedia, den frie encyklopædi

27. nov. 2020 — I første omgang får Skærum Mølle besøg af DR-udenrigskorrespondent Steffen Gram, der tager temperaturen på USA efter præsidentvalget.

Alle bøger om Udenrigskorrespondenter – Saxo

DR-korrespondent og astronom er blandt gæsterne | ugeavisen.dk

14. mar. 2022 — Det fortæller DR’s udlandschef, Niels Kvale, efter at Philip Khokhar tidligere i dag skrev på Twitter, at han rykker til Istanbul for at blive …

Vemb: USA og liv i det ydre rum er de temaer, som to af foredragene i december på Folkeuniversitetscentret Skærum Møller vil kredse om.

DR opruster i Kina – mellemøstkorrespondent kommer hjem – Journalisten

Danmarks Radio: Ole Ryborg olry@dr.dk. Per Bang Thomsen tpth@dr.dk. Information: Tore Keller tke@information.dk. Jyllands-Posten:

Danske korrespondenter i Bruxelles

Er du på udkig efter Udenrigskorrespondenter? Se alle titler på Saxo.com om emnet Udenrigskorrespondenter. Vi har 80 titler parat til dig.

Udenrigskorrespondenter – Alle titler på Saxo.com tagget som Udenrigskorrespondenter

Er du på udkig efter Udenrigskorrespondenter? Se alle titler på Saxo.com om emnet Udenrigskorrespondenter. Vi har 82 titler parat til dig. Kig ind og se udvalget.

Keywords: dr udenrigskorrespondenter, udenrigskorrespondenter dr